Ta kontakt! Les om oss Innehaller i Norge Linker Sponsorer Les og skriv i gjestboken Norges Sandfotball Forbund Pro Beach Turneringer Nyheter Tilbake til hovedsiden!

 


[ Formål] [ Hva har vi gjort?] [ Hva skal vi gjøre?] [ Hvordan bli medlem?]


Velkommen til websidene for
Beach Soccer Norge!

På disse sidene vil vi prøve å gi mest mulig informasjon om strandfotball, både i Norge og utlandet. Vi ønsker å komme i kontakt med andre som har erfaring fra denne utrolige morsomme formen for fotball med masse action. Disse sidene håper vi gir grei informasjon og oversikt over beaschsoccer i Norge og oppfordrer alle til å gi oss info om turneringer og andre interessante "happenings".

 

Formål

Formålet vårt er å fremme BeachSoccer (sandfotball) i Norge. Vi vil hele tiden lete etter muligheter for å øke denne interessen i Norge og legge forholdene best mulig til rette for å gjennomføre Beach Soccer turneringer og å skaffe treningsfasiliteter.

 

Hva har vi gjort?

Vi har vært 2 år på verdens største sandfotballturnering, vi har stiftet Norges Sandfotball Forbund, arrangert flere turneringer, presentert Beachsoccer for Norges Fotball Forbunds ungdomsting, jobbet mot Pro Beach Soccer, bygget innedørs sandhallved svært god hjelp av Bergen Kommune, Idrettseksjonen, etc.

 

Hva skal vi gjøre?

Uendelig mye! Vi har store planer når det gjelder turneringer både i og utenfor Norge. Vi har også kontakt med den profesjonelle sandfotballen, hvor blant annet Eric Cantona, Romario, Papin+ mange andre store fotballstjerner deltar.

Vi skal presentere sandfotball under Norway Cup. Det blir en stor turnering i Akershus, flere turneringer i utlandet og i Bergen, etc.

Vi vil også at strandfotballen skal spre seg til andre steder i Norge, ikke bare her i Bergen. Så hvis noen ønsker å starte en klubb, så skal vi hjelpe så godt vi kan ( se NSFF).

 

Hvordan bli medlem?

Vi ønsker flest mulig medlemmer, så vi setter pris på at interesserte
tar kontakt.


Utviklet av Fin Webutformingog hostet av Dataguard